tag:blogger.com,1999:blog-3722635305142127979.post1055776485532476696..comments2024-03-20T04:37:13.096+02:00Comments on adi`s blog - Jurnal culinar: PULPE DE PUI CU PRAZ LA TIGAIEadriana ghermanhttp://www.blogger.com/profile/08402480359424689528noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3722635305142127979.post-11488934386208985692010-11-24T23:13:25.042+02:002010-11-24T23:13:25.042+02:00Gaby, multumesc de invitatie. Am sa incerc sa part...Gaby, multumesc de invitatie. Am sa incerc sa particip si eu. Am vizitat deja blogul lui Alison pentru detalii.adriana ghermanhttps://www.blogger.com/profile/08402480359424689528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3722635305142127979.post-44138486276466628842010-11-24T23:11:30.805+02:002010-11-24T23:11:30.805+02:00Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Am sa tin se...Multumesc foarte mult pentru sfaturi. Am sa tin seama de ele si cat de curand am sa prepar si varianta dvs. Sunt convinsa ca este o bunatate.adriana ghermanhttps://www.blogger.com/profile/08402480359424689528noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3722635305142127979.post-65217487657072114502010-11-21T09:32:18.393+02:002010-11-21T09:32:18.393+02:00Si mie imi place combinatia dintre cartoful prajit...Si mie imi place combinatia dintre cartoful prajit si praz. E de fapt o garnitura frantuzeasca plina de savoare. Numai ca eu mai intai oparesc prazul si il blansez cu apa de la gheata, astfel are mai multa savoare. Si nu il calesc prea mult, ba chiar adaug la sfarsit un strop de vin alb demisec pentru inabusire. Incearca si tu varianta asta.<br />Cu respect Uica Mihai (uicamihai.blogspot.com)Uica Mihaihttps://www.blogger.com/profile/12611880507221739454noreply@blogger.com