vineri, 22 mai 2009

RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI


Intr-o zi fiind intr-un supermarket, din intamplare, pe un raft mai dosit, am dat peste rulouri gata coapte, numai bune de umplut. Mi-am adus aminte de vremurile copilariei, cand le gaseam in orice cofetarie, umplute cu bezea din albusuri. Nu am stat pe ganduri si mi-am pus doua cutii in cos. Cum este vremea capsunilor, am hotarat sa le umplu cu frisca si capsuni.
Ingrediente :
- 200 ml frisca lichida
300 g capsuni
- 200 g branza fina de vaci
- rulouri
Am batut frisca si am adaugat capsunii taiati nu prea marunt si branza de vaci.
Am omogenizat bine.

Crema rezultata am pus-o intr-un pos si am umplut rulourile.
Le-am lasat la frigider aproximativ 3 ore.
PS. Daca preferati crema mai dulce, puneti si zahar in frisca . Daca le faceti dupa aceasta reteta nu vor fi chiar atat de dulci, sunt mai racoroase.

6 comentarii:

  1. te cred ca-s bune, mi-e o pofta de capsune de mor... ma duc la piatza! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nana draga, nu am mai vazut rulouri din astea de peste doua decenii! Mi-ai adus aminte de copilarie. Cu proxima ocazie o sa-mi aduc si eu din tara. Cred ca au fost un deliciu, cel putin asa arata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asta am spus si eu cand le-am vazut. Rulourile copilariei, umplute cu spuma. Au fost foarte bune.

    RăspundețiȘtergere