vineri, 1 februarie 2013

RULOURI DE SOMON


Iată-ne în faţa unui nou weekend. Delicioasele rulouri de somon cu brânzeturi ar fi ideale ca gustări sau aperitive pentru zilele ce tocmai se arată.



- 300 g somon afumat tăiat felii subţiri 
-  120 g brânză Almette
- 150 g brânză Philadelphia
- 100 g brânză grasă de vaci
- mărar verde
- măsline verzi umplute cu gogoşar roşu
- măsline negre 
- pătrunjel verde
-  piper măcinat, sare
- 1/2 lime

Cu ajutorul unui mixer, la viteză medie, se amestecă brânzeturile. Se asezonează cu sare şi piper măcinat.
Se adaugă mărarul tocat fin.
Crema de brânzeturi obţinută se întinde peste feliile de somon şi se rulează strâns. Se dau la rece. 
După 3 - 4 ore se scot şi, cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit, fiecare rulou se taie oblic. 


Rulourile astfel obţinute se pun pe farfurie, se presară mărar şi pătrunjel verde tocat, măsline feliate.
Deasupra se stropesc cu câteva picături de suc de lime. 

6 comentarii:

  1. Astept nasii in vizita si caut idei de aperitive!:)
    Imi place!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un aperitiv deosebit , foarte gustos. Imi place blogul tau .

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur că ai găsit aici o sursă de inspiraţie Adina ! Spor la treabă .

    RăspundețiȘtergere
  4. Dorina te mai aştept în vizită! Mă bucur că-ţi place blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. prezentare exceptionala, ca de obicei! daca doresti, te astept si pe pagina mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. binenteles ca te urmaresc. weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere