Ingrediente:
- un dovlecel de marime mijlocie
- o ceapa mica
- sare, piper
- 2 - 3 linguri smantana
- 1 lingura de faina
- 1 cana de lapte
- o legatura mare de marar
Se curata dovlecelul de coaja si samburi apoi se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Se lasa numai putin sa se inmoaie, apoi se adauga dovlecelul ras. Se pune apa cat sa-i cuprinda, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, cca 20 minute.
N-am facut pana acum aceasta reteta asa ca o preiau de la tine. Cred ca e foarte buna.
RăspundețiȘtergereBuna Didona! Merita sa incerci reteta. Eu cred ca este foarte buna.
RăspundețiȘtergereAdy!vai anul asta nu am facut dovlecel cu smintina!!abia astept!e tare buna!nu ti-a ramas putin de tot????
RăspundețiȘtergereacuma nu mai am, dar pentru tine o să mai fac.
RăspundețiȘtergere