adi`s blog - Jurnal culinar

miercuri, 21 decembrie 2016

PRAJITURA CRACIUNULUI

›
Prăjitura Crăciunului este o altă variantă a cunoscutelor foi cu miere.  De această dată le-am umplut cu smântână și dulceată de vișine...
Un comentariu:
luni, 19 decembrie 2016

SALATA WALDORF CU RODIE

›
Ingrediente: - 2 mere mari - 1 rodie - 1 ţelină ( cca 400 g) - 100 g nucă  - 200 g boabe de  porumb (din conservă) -...
vineri, 25 noiembrie 2016

COTLET DE PORC CU GORGONZOLA

›
Ingrediente: - 4 cotlete de porc - 600 g broccoli - 130 g brânză Gorgonzola - 50 g brânză Gouda - 1 ceapă mică -...
joi, 21 aprilie 2016

PULPA DE VITEL IN SOS CU CIUPERCI

›
Dacă mielul nu este pe placul vostru, că tot se apropie Sărbătorile de Paşti, o alternativă la  carnea de miel ar putea fi carnea de vi...
vineri, 15 aprilie 2016

CHEC CU NESS SI CIOCOLATA

›
Ştiu, la prima vedere prăjitura pare necoaptă. Dar vă asigur că nu este aşa. Este uşor umedă, aromată şi delicioasă.  Pentru prepararea...
Un comentariu:
marți, 12 aprilie 2016

LEGUME LA CUPTOR

›
Oare cine nu iubeşte legumele la grătar? Legumele preparate astfel sunt garnitura perfectă pentru carnea la grătar, fie porc sau pui. D...
miercuri, 6 aprilie 2016

COSTITE DULCI - PICANTE

›
Nu vă este dor de nişte costiţe la grătar? Mai avem puţin de aşteptat până să le putem prăji la grătarul din curte. Dar până atunci, eu...
miercuri, 30 martie 2016

SALATA DE PASTE CU TON SI SOS PESTO

›
Revin cu o nouă reţetă ce conţine leurda. Planta cea mai apreciată a primăverii. De data aceasta, din leurdă am preparat un pesto aroma...
joi, 24 martie 2016

BRIOSE CU DOVLECEI

›
Deşi fotografiile brioşelor lasă de dorit, ceea ce nu-mi place de loc (fiind destul de târziu am făcut pozele pe fugă  ),  am stat pe g...
marți, 22 martie 2016

HUMUS ISRAELIAN

›
De data aceasta vin cu o porţie de humus preparat după reţeta bucătarului şef al restaurantului Zahav din Philadelphia SUA, Michael So...
Un comentariu:
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web

Despre mine

adriana gherman
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.