Ingrediente:
- 15 felii de castravete
- 200 g somon fume feliat
- 250 g crema de branza Philadelphia
- 60 g unt
- 15 g caviar
- sare
- piper alb
Feliile de castravete taiate la 2 mm grosime se aseaza pe un platou.
Crema de branza se freaca cu untul, se adauga sare si piper.
Feliile de somon se taie in fasii .
Peste fiecare felie de castravete se spriteaza cate o masura de crema de branza cu unt, deasupra se aseaza cate o fasie de somon rulat, iar in mijlocul acestuia se pune un varf de cutit de caviar.
Acest platou a aratat foarte bine pe masa de Anul Nou alaturi de celelalte preparate.
Au fost si tare delicioase.
Mersi Dana!
Draga Nana,
RăspundețiȘtergerePentru deosebita activitate in blogosfera culinara, iti ofer un premiu care sa-ti lumineze anul abia inceput, impreuna cu toate gandurile mele bune pentru tine!
Daca-ti face placere sa-l primesti, te astept cu drag sa-l ridic
Dana ma simt onorata ca te-ai gandit la mine. Multumesc de premii.
RăspundețiȘtergere