Acest tort l-am preparat pe fuga pentru noaptea de Anul Nou. Nu prea am avut timp pentru ceva mai sofisticat, desi evenimentul era unul mai special, asa ca am preparat acest tort deosebit de simpul dar si foarte delicios.
Ingrediente:
- 16 piscoturi
- 200 g crema Mascarpone
- 200 ml frisca lichida
- 300 g fructe de padure
- 2 linguri zahar pudra
- 2 linguri coaja rasa de lamaie si portocala glasata
- sucul de la o portocala
- sucul de la fructele de padure scurse
Mai intai am batut frisca spuma cu zaharul pudra. Am adaugat crema mascarpone, coaja rasa de lamaie si portocala, am omogenizat bine si astfel am realizat crema tortului.
Absolut minunat tortul tau!
RăspundețiȘtergereArata tare apetisanttortultau!
Trebuie sa-l incerc si eu!
Fructele erau congelate?
Te pup si numai bine Adi!
Nana, ti-am retrimis azi cadoul de Craciun, te rog sa te duci sa-l ridici, probabil pe marti-miercuri e la tine. E ceva haios din partea bucataras.ro. Mercic
RăspundețiȘtergerearata super bine, cred ca este delicios. imi place vasul....poza, as musca un pic:)
RăspundețiȘtergereCe bine arata..........imi place tare mult........felicitari!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
mmm...gustos...un "Tiramisu" cu fructe de pădure...
RăspundețiȘtergeresuna bine, dar de unde ai luat fructele de padure ca arata f bine?
RăspundețiȘtergereMariana te pup si eu. O saptamana frumoasa. Fructele au fost congelate.
RăspundețiȘtergereBucataras iti multumesc . Am sa trec pe la posta .
RăspundețiȘtergereJust me tortul a fost delicios.
RăspundețiȘtergereMaria multumesc, o saptamana frumoasa sa ai.
RăspundețiȘtergerestrumfa, ai dreptate, este un tiramisu cu fructe de padure delicios.
RăspundețiȘtergerefructele de padure se gasesc congelate in supermarketuri.
RăspundețiȘtergere