marți, 7 aprilie 2015

SALATA DE RIDICHI CU IAURT




Deși suntem în luna aprilie primăvara nu vrea să ni se arate. Singurele semne de primăvară ar fi cele din piețe, unde, pe mesele comercianților, se află buchețele de leurdă, legături de ridichi și ceapă verde. 
Folosind legumele proaspete am pregătit o salata răcoritoare de primăvară.


Ingrediente:
- 1 legătură de ridichi ( 4-5 buc.)
- 1 legătură de ceapă verde ( 5 buc.)
- 10 fire arpagic
- 1 castravete verde 
- 250 ml iaurt gras
- sare

Se spală foarte bine legumele. Se îndepărtează frunzele de la ridichi și rădăcinile de la ceapă și ridichi. Se feliază subțire castravetele și ridichile. Ceapa și arpagicul se toacă. 
Intr-un castron încăpător se amestecă feliile de castraveți, ridichi, ceapă verde și arpagic. Se sărează după preferință, se adaugă iaurtul apoi se omogenizează.






Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu