
Sunt pufoase, aromate, se prepară foarte rapid, uşor şi fără prea multe ingrediente.
Trebuie numai puţină imaginaţie pentru topping sau ornament, dar se poate şi fără.
Ingrediente:
- 100 g unt
- 3 ouă
- 150 g zahăr
- 200 ml lapte
- 250 g făină
- 25 g cacao
- 1 plic praf de copt
Se amestecă ouăle cu zahărul, un praf de sare şi untul până se obţine o cremă omogenă.
Se adaugă laptele treptat. După ce s-a încorporat se pune câte o lingură de făină amestecată cu cacaua şi praful de copt, până ce se adaugă toată făina.



vai ce bine arata, mi-ai dat idee de ceva bun pentru zilele urmatoare
RăspundețiȘtergereCe dragalase mai sunt...s-apoi a sosit toamna, a venit frigul era nevoie de tichie.Si noua ne plac tare mult.
RăspundețiȘtergereO seara placuta!
adi, jos palariile, un desert foarte elegant :D
RăspundețiȘtergereNaty, spor la treabă. Sunt foarte simplu de preparat!
RăspundețiȘtergereMaria, din păcate a venit prea repede frigul. O zi bună!
RăspundețiȘtergereMersi mult Dia. Te pup.
RăspundețiȘtergereCe frumusele sunt!
RăspundețiȘtergereMersi Miha. Weekend placut!
RăspundețiȘtergereArata frumos si gustos.
RăspundețiȘtergere