Ingrediente:
- 200 g creveti
- 1/2 ardei iute rosu
- 1/2 ardei verde mai putin iute
- 3 catei de usturoi
- 50 g unt
- sucul de la o lamiie
- 2 sau 3 linguri de vin alb
Ardeii se taie rondele, usturoiul se toaca si se calesc in unt.
Se adauga crevetii si se prajesc in unt alaturi de usturoi si ardei.
Se lasa cateva minute pe foc, pana se rosesc putin, apoi se stinge cu vin.
4 comentarii:
Ce mul ii iubesc pe "astia" roz. La noi aproape in fiecare vineri sint musai...Un sfirsit de saptamina placut! Cami
Arata tare bine!Crocanti!Yummyyy!
Te asteapta un premiu la mine!
Te pup,Duminica frumoasa!
Si eu ii savurez cu atata placere Cami. O saptamana minunata!
Carmen multumesc tare mult pentru premiu. Iti doresc si tie o saptamana minunata! Pup si eu.
Trimiteți un comentariu