joi, 7 ianuarie 2010

HORS D`OUVRE - castravete, crema de branza, somon si caviar


Ingrediente:
- 15 felii de castravete
- 200 g somon fume feliat
- 250 g crema de branza Philadelphia
- 60 g unt
- 15 g caviar
- sare
- piper alb
Feliile de castravete taiate la 2 mm grosime se aseaza pe un platou.
Crema de branza se freaca cu untul, se adauga sare si piper.
Feliile de somon se taie in fasii .
Peste fiecare felie de castravete se spriteaza cate o masura de crema de branza cu unt, deasupra se aseaza cate o fasie de somon rulat, iar in mijlocul acestuia se pune un varf de cutit de caviar.
Acest platou a aratat foarte bine pe masa de Anul Nou alaturi de celelalte preparate.
Au fost si tare delicioase.
Mersi Dana!

2 comentarii:

Dana2dor spunea...

Draga Nana,
Pentru deosebita activitate in blogosfera culinara, iti ofer un premiu care sa-ti lumineze anul abia inceput, impreuna cu toate gandurile mele bune pentru tine!
Daca-ti face placere sa-l primesti, te astept cu drag sa-l ridic

adriana gherman spunea...

Dana ma simt onorata ca te-ai gandit la mine. Multumesc de premii.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...