
Ne place ciocolata, dar ne plac şi cireşele.
Acum este sezonul cireşelor şi trebuie să profităm din plin de aceasta. Am ales calea de mijloc, o combinaţie între ciocolată şi cireşe. Ar fi un deliciu. Si aşa a fost.
Ingrediente pentru 12 bucăţi:
- 250 g făină
- 150 g zahăr
- 2 ouă
- 100 g unt
- 150 g ciocolată
- 1 praf de copt
- 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
- 1 plic zahăr vanilat
- puţină sare
- 120 ml cafea tare
- 24 cireşe
Ciocolata se toacă şi se topeşte pe bain-marie cu untul. Se lasă pe foc numai până când se topeşte ciocolata şi se obţine o cremă mai consistentă.

Se ia de pe foc şi se înglobează zahărul, ouăle şi cafeaua.


Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu