luni, 1 iunie 2009

SPARANGHEL GRATIN


Ideea preparararii acestei retete mi-a venit vizitand blogosfera culinara. Mai exact blogul lui Maya. Fiindu-mi tare pofta, si neavand sparanghel proaspat, am folosit sparanghel alb, conservat. Mi-am spus sa incerc si cu sparanghel conservat. Nu mi-a parut rau deloc. A iesit foarte bun.
Am folosit :
- 14 bucati de sparanghel
- 14 felii de bacon
- 150 g cascaval
- sare
- piper
- un cubulet de unt
- o lingura pesmet
Am scurs foarte bine apa de pe sparanghelul conservat. Am luat fiecare bucata de sparanghel si, in jurul lui am infasurat o bucata de bacon. Am pus toate bucatile intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si pudrat cu pesmet. Am sarat si piperat dupa gust apoi, deasupra am pus cascavalul ras si putin ulei de masline.
Il lasati la cuptor cat doriti sa fie de rumen. Eu am lasat aproximativ 30 minute.
Mi s-a parut foarte gustos cu sos Remoulade.
Trimiteți un comentariu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...