vineri, 3 aprilie 2009

GUSTARI PENTRU APERITIVE

ANTREURI
După amiaza sau seara, la un pahar de vin, bere sau orice altă băutură,
în compania prietenilor, puteti servi una din următoarele gustări :
- din carne tocată amestecată cu ou, sare, piper, pătrunjel verde tocat, se formează chifteluţe mici,
de mărimea unei nuci, se dau prin ou şi pesmet apoi se prajesc
- se taie cuburi de caşcaval, de preferinţă un caşcaval tare, şi se dau prin ouă şi pesmet de două ori,
apoi se prăjesc
- se întinde subţire o foaie de aluat franţuzesc, se unge cu parmezan ras amestecat cu ou, se rulează
se taie bastonaşe care se apasă la capete. Se dau prin ou şi pesmet şi se prăjesc
- se fierb în apă cu puţină sare bucăţi de praz de 5 - 6 cm lungime, după care se scurg bine. Se trec bucăţile
de praz prin aluat de clătite neândulcit şi se prăjesc
- se fierb în apă cu sare verzişoare de Bruxelles. Bine scurse se trec prin pesmet rumenit în unt
Trimiteți un comentariu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...