marți, 14 iulie 2009

BRIOSE CU CIRESE NEGRE

Ingrediente:
- 80 g unt topit
- 100 g zahar
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 oua
- 200 g iaurt
- 200 g faina
- sare
- 4 linguri rom
- 2 lingurite praf de copt
- 200 g cirese negre
- 1 lamaie
- zahar praf
Se amesteca untul cu zahar, zahar vanilat, un praf de sare, oua, iaurt si rom;

se inglobeaza faina amestecata cu praful de copt.

Se pun in tava de muffins suporturile de hartie. In fiecare se aseaza, cu lingura, cate doua - trei linguri de aluat. Se da tava la cuptor .

Cand briosele sunt coapte pe jumatate se pun ciresele, curatate de codite si samburi, cate 4 sau 5 in fiecare forma si se mai lasa la cuptor pana se coc. In total aprox. 20 min.

Pentru ornare am preparat o glazura din zeama stoarsa de la o lamaie si zahar praf.
Trimiteți un comentariu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...