
Ingrediente :
- 14 paste canelloni
- 500 g carne tocată din piept de pui
- 1 ceapă
- 200 ml supă de carne
- 400 g roşii decojite în suc de roşii
- 2 căţei de usturoi
-sare, piper, busuioc, ulei
- 100 g caşcaval
- 2 ouă
- 75 g parmezan
- unt şi pesmet pentru tapetat tava
Pentru sos:
- 50 g unt
- 50 g făină
- 500 ml lapte
- sare, piper alb, nucşoară
Intr-o tigaie încinsă cu ulei se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă pieptul de pui măcinat. Se lasă până ce carnea se albeşte.



Se ia deoparte tigaia şi compoziţia se lasă la răcit.
Pastele canelloni se fierb câte 2 - 3 minute fiecare, se scot cu grijă cu o paletă, se pun pe un platou să se răcească, una câte una, fără să se atingă.

Tuburile canelloni se aşează într-un vas termorezistent uns cu unt şi papetat cu pesmet, unul lâng altul. Peste ele se toarnă sosul alb, se presară parmezanul, câteva rondele de praz şi se dă la cuptor la gratinat 45 - 50 minute.
2 comentarii:
Ce bune sunt ....si ce frumos arata.
O seara buna!
arata excelent !!!
Trimiteți un comentariu