Acest tort l-am preparat pe fuga pentru noaptea de Anul Nou. Nu prea am avut timp pentru ceva mai sofisticat, desi evenimentul era unul mai special, asa ca am preparat acest tort deosebit de simpul dar si foarte delicios.
Ingrediente:
- 16 piscoturi
- 200 g crema Mascarpone
- 200 ml frisca lichida
- 300 g fructe de padure
- 2 linguri zahar pudra
- 2 linguri coaja rasa de lamaie si portocala glasata
- sucul de la o portocala
- sucul de la fructele de padure scurse
Mai intai am batut frisca spuma cu zaharul pudra. Am adaugat crema mascarpone, coaja rasa de lamaie si portocala, am omogenizat bine si astfel am realizat crema tortului.
12 comentarii:
Absolut minunat tortul tau!
Arata tare apetisanttortultau!
Trebuie sa-l incerc si eu!
Fructele erau congelate?
Te pup si numai bine Adi!
Nana, ti-am retrimis azi cadoul de Craciun, te rog sa te duci sa-l ridici, probabil pe marti-miercuri e la tine. E ceva haios din partea bucataras.ro. Mercic
arata super bine, cred ca este delicios. imi place vasul....poza, as musca un pic:)
Ce bine arata..........imi place tare mult........felicitari!
O zi buna!
mmm...gustos...un "Tiramisu" cu fructe de pădure...
suna bine, dar de unde ai luat fructele de padure ca arata f bine?
Mariana te pup si eu. O saptamana frumoasa. Fructele au fost congelate.
Bucataras iti multumesc . Am sa trec pe la posta .
Just me tortul a fost delicios.
Maria multumesc, o saptamana frumoasa sa ai.
strumfa, ai dreptate, este un tiramisu cu fructe de padure delicios.
fructele de padure se gasesc congelate in supermarketuri.
Trimiteți un comentariu