Ingrediente:
- 2 fileuri de piept de pui
- 300 g amestec fructe de mare (midii, crevete, sepii, calamari...)
- 50 g fasole verde
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 1 rosie
- 100 g orez
- 40 ml ulei de masline
- 50 g mazare
- sare
- piper
- putin sofran
Fasolea verde se curata si se rupe in bucati potrivite apoi se fierbe in apa cu sare. Dupa aproximativ 5 min. de cand a inceput sa fiarba se adauga si mazarea si se fierb in continuare inca 10 - 15 min.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa tocata si usturoiul pisat; se adauga carnea de pui taiata cubulete iar cand este gata se pun si fructele de mare si se calesc si ele.
Se mai lasa cateva minute pe foc, apoi se adauga orezul , iar dupa un minut fasolea si mazarea fierte si scurse de apa.
Se toarna apa cat sa acopere totul, se adauga sare si piper, sofranul; se acopera si se fierbe totul la foc mic 20 min.
Se amesteca din cand in cand pana se absoarbe zeama si orezul este fiert.
Pofta buna!
3 comentarii:
ah, ce mi-e dor de mancarica asta... am mancat in luna de miere... m-a cucerit! vreau s-o fac si eu neaparat! :D
yummy!
arata minunat, mi-ai facut pofta, fac si eu :)
spor la treaba fetelor si pofta buna. Paella este si pentru mine una dintre retetele preferate. Va pup!
Trimiteți un comentariu