luni, 14 ianuarie 2013

TORTELLINI CU SOS DE BRANZETURI


Ce spuneţi de o porţie de tortellini cu sos de brânzeturi pentru cina din seara aceasta? Cred că amatorii de paste nu vor refuza oferta. 
Azi vă propun o reţetă  uşoară şi foarte rapidă pentru prepararea acestor paste speciale.   


Pentru două porţii aveţi nevoie de:
- 300 g tortellini
- 80 g caşcaval afumat
- 80 g brânză Mascarpone
- 30 g parmezan 
- 70 ml smântână
- 50 g unt
- pătrunjel verde tocat
- sare, piper alb 

Se pune pe foc o oală cu 3 litri de apă şi o lingură de sare. Când începe să fiarbă se pun pastele. Se lasă la fiert 10 - 14 minute, amestecând din când în când. 
Între timp se prepară sosul: într-o tigaie se pune untul, smântâna şi brânza Mascarpone apoi caşcavalul ras sau tăiat feliuţe. 


Se amestecă până se "topesc" brânzeturile. 


Pastele fierte se scurg de apă şi se pun peste compoziţia de brânzeturi. Se presară parmezan şi pătrunjel verde tocat. 


Gata cina.  Poftă bună!


Trimiteți un comentariu
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...