Ieri nu prea am avut chef sa gatesc, mai ales ca a fost o zi tare frumoasa si vremea te imbia sa iesi afara sa profiti de cele 5 - 6 ore cu soare.
Nici nu am mers la cumparaturi, pierdeam prea mult timp, asa ca am cautat prin camara si am gasit o cutie de mazare boabe.
Mai departe vedeti si voi ce a iesit.
- 750 g mazare verde conservata
- 1 morcov
- 1/4 telina
- 1 ceapa mica
- 1 cub Knorr legume
- sare
- 3 linguri de ulei
- 1 legatura patrunjel verde
Morcovul si telina se curata si se dau pe razatoarea mica. Ceapa se taie marunt.
Intr-o oala se pune uleiul si se pun la calit morcovul, telina si ceapa.
Se lasa 3 minute pana ce zarzavatul se inmoaie si aromele se intrepatrund.
6 comentarii:
numai bunatati gaseste omul la tine Adriana :)) cand ai timp vii sa iei un premiu-leapsa de la mine,o saptamana excelenta sa ai!
Mersi Claudia, am sa vin negresit. Te pup.
Mi-ai facut pofta de supa de galusti.
Dar cu mazare nu am facut niciodata.Sigur o voi incerca.
Mersi de ideie.
Cu plăcere, Daniela Încearcă şi nu vei regreta.
E foarte reusita combinatia mazare-galuste, in supa n-am incercat niciodata, dar stiu de ea de la o prietena din Ungaria, care face o excelenta mazare picanta cu galuste.
Mi-am luat recent de la Billa o sita speciala pt. galuste, am s-o testez in curand, ar trebui sa iasa niste galuscute mici si rotunde.
Felicitari pt. supa, cred ca f. buna, dulce si gustoasa cum spui tu :)
Bună Ralu. Am şi eu dispozitivul pentru găluşcuţe. Este foarte practic, ies găluşcuţe mici, numai bune pentru preparatele ungureşti şi nu numai. Ei au tot felul de mîncăruri în care pun găluşti, de altfel foarte bune . Aluatul îl prepari cum vrei.
Trimiteți un comentariu