miercuri, 8 aprilie 2009

MACAROANE CU CARNE SI SOS DE ROSII

Ingrediente:
- 300 g carne de porc tocata
- 1 ceapa de marime mijlocie
- 3 catei de usturoi
- 1/2 ardei iute
- 2 linguri de ulei
- 200 ml sos de rosii
- 1 lingurita pasta de ardei
- 1 lingura de faina
- 300 g macaroane
- 1 lingura mix de ierburi aromate: cimbru, busuioc, oregano
- sare, piper, boia
Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare.
Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se toaca marunt si le punem la calit in ulei.
Dupa 1-2 minute adaugam carnea, pasta de ardei, condimentele.
Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea adaugam putina apa si mixul de arome si lasam la fiert la foc mic pana scade apa, cam 30 - 40 min. Se scurg macaroanele si se limpezesc cu apa.
Dupa ce s-a fiert carnea si a scazut apa punem o lingura de faina, amestecam bine compozitia si adaugam sosul de rosii.
Mai lasam 2 - 3 minute sa se lege sosul.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...