joi, 9 aprilie 2009

PIEPT DE PUI CU ALUNE

Ingrediente :
- 300 g piept de pui
- 20 g alune prajite
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa mijlocie
- 1/2 ardei iute uscat
- 20 ml sos de soia
- sare, piper
- 25 g amidon alimentar
- 3 linguri de ulei
- 1/2 lingurita pasta de ardei
- 1/2 ardei rosu
- amestec de legume :porumb dulce, mazare, fasole galbena si fasole verde pastai, morcovi



Intr-un bol se pune sosul de soia si amidonul, apoi se adauga pieptul de pui taiat cubulete , piper si foarte putina sare, se omogenizeaza bine si se lasa deoparte.

Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se taie marunt si se prajesc in ulei pentru a da aroma.

Se adauga carnea, se prajeste apoi  se adauga alunele. Se lasa aproximativ 1 minut. 


Se scoate carnea din vas . In uleiul ramas, aromat, se pun legumele, putina apa si se lasa sa fiarba cateva  minute pana scade apa. Se adauga carnea si alunele,  se amesteca de cateva ori pentru a -si 
imprumuta aromele. 

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...