Ingrediente:
- 500 g cartofi fierti in coaja
- 1 ceapa taiata pestisori
- 1 fir de praz taiat rondele
- 1 ardei gras rosu taiat feliute
- 4 rosii taiate cubulete
- 2 ciuperci
- 1 legatura patrunjel taiat marunt
- 250 g iaurt
- 2 catei de usturoi
- cateva frunze de menta taiate fin
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita de sare
- putin piper
Mod de preparare:
Cartofii se taie cubulete. Ciupercile se fierb, se scurg si se taie felii.
Usturoiul se zdrobeste, se adauga sarea apoi uleiul frecand bine. Se pune piperul si la urma iaurtul. In sos se adauga verdeturile.
Se amesteca toate ingredientele solide, se toarna sosul peste ele, se mai amesteca de cateva ori prin rasturnare. Salata se pune pe frunze de salata verde.
Un comentariu:
Este o reteta foarte interesanta si simpla de facut
Trimiteți un comentariu