Ideea preparararii acestei retete mi-a venit vizitand blogosfera culinara. Mai exact blogul lui Maya. Fiindu-mi tare pofta, si neavand sparanghel proaspat, am folosit sparanghel alb, conservat. Mi-am spus sa incerc si cu sparanghel conservat. Nu mi-a parut rau deloc. A iesit foarte bun.
Am folosit :
- 14 bucati de sparanghel
- 14 felii de bacon
- 150 g cascaval
- sare
- piper
- un cubulet de unt
- o lingura pesmet
Il lasati la cuptor cat doriti sa fie de rumen. Eu am lasat aproximativ 30 minute.
4 comentarii:
Concurs pt maici si copii: http://floridecires7.blogspot.com/
Te astept! :)
Aş participa cu cea mai mare plăcere, mi se pare o idee foarte bună acest concurs, dar fiica mea este cam mărişoară (are 19 ani) pentru a-i mai putea impune anumite mîncăruri.
Niste premii frumusele te asteapta la mine pe blog! Te pup!
Multumesc frumos Miha! Am sa vin in vizita cat de curand. Pup si eu!
Trimiteți un comentariu