![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhagf5rSnO4yEFrBKyNi1-qviITOCe9VP4b8ry8HS3uq0-riSJX3eJcusB11xPwf2ajxMvcN0376TYHrF_Sc8scjdtJLnuMfSkrtzwcnxk87s_TLkZ37Xik-kh-QcB348urvqp8eQHTM08F/s640/Picture+038-0.jpg)
Ne place ciocolata, dar ne plac şi cireşele.
Acum este sezonul cireşelor şi trebuie să profităm din plin de aceasta. Am ales calea de mijloc, o combinaţie între ciocolată şi cireşe. Ar fi un deliciu. Si aşa a fost.
Ingrediente pentru 12 bucăţi:
- 250 g făină
- 150 g zahăr
- 2 ouă
- 100 g unt
- 150 g ciocolată
- 1 praf de copt
- 1/2 linguriţă bicarbonat de sodiu
- 1 plic zahăr vanilat
- puţină sare
- 120 ml cafea tare
- 24 cireşe
Ciocolata se toacă şi se topeşte pe bain-marie cu untul. Se lasă pe foc numai până când se topeşte ciocolata şi se obţine o cremă mai consistentă.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJvFDAqyNG_r0F6UPH32tVb8RhEPQH1dG7CiIJ0JKgIipUZse5iSPGCaRekPPPx7Lu-RPkMSODCfVZI4_IPqWXKaLUmoS_wSndWMzcikNIJpIIyRcKkID-2rSZSP59Xe4J7jw4goImObKM/s320/Picture+020-0.jpg)
Se ia de pe foc şi se înglobează zahărul, ouăle şi cafeaua.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkfLQyz2uz4wfg9hq0Gk3rp4fh6n07SNhlJzZLx2mj_YGgRBieLubAqGtOe7QNJm7csejlJ14b4bCjHxQ0oGdBa_O0HZs97oHQ0Wt03M87IHmxOR5Kli3gY6SbjhqXqgoS1ybEd4V0DUWq/s320/Picture+022-0.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZeq8r9T3KfH9U7OP7wX54uUZzARjYpgiOQnnhQs949qMuW6i3sOdln2A00Ona_96Szdz61L-pyzft31KYMN2aToRXHhdfdYV1tVrvyQAoq57Wd6qM3bac8DEH-ZNW1ZsL58jmuSfTCpRK/s320/Picture+026-0.jpg)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu